Csokis torta "mindegy" külsõvel

2011-05-01

sponsored links

Végre egy férfi aki szereti a sütiket, tortákat!!!! Ritkaság számba megy ez felénk... sajna bajna... :( Na de szerencsére kiderült, hogy kedves ismerõsöm él-hal a finom édességekért... én pedig élek-halok a finom édességek elkészítéséért! :))
A kérés egy nagyon, de nagyon csokis torta volt... mindegy kinézettel :)

Természetes hogy trüffel krémet ajánlottam... :) amit könnyed vizespiskótában gondoltam tálalni.
A krémnél visszatértem az eredeti recepthez és étcsokit használtam... mostmár látom a különbséget... sûrûbb, keményebb a krém, mint a tejcsokis, noisettes, ill. fehér csokis próbálkozásaimnál. (azért -mégha csak zárójelben is, de megemlíteném, hogy ha az étcsokis 100%, a többi csokis se marad le nagyon: 90% :)).
A receptet itt találod. Annyit változtattam -na jó az élet hozta így...- hogy miután felvertem a krémet, nem töltöttem be egybõl, hanem 3-4 órára visszatettem a hûtõbe -szerintem ettõl- mégjobban besûrûsödött.

Mivel a díszítés teljesen rám volt bízva kipróbáltam legújabb Wiltonos szerzeményem... :)


Nagyon izgultam, hiszen egy süti szeretõ ember sokkal kifinomultabb ízvilággal rendelkezik... Kb. negyed órával a tortaátadás után csörgött a telefon... kedves ismerõsöm egybõl nekilátott a tortának... addigra már a második szelettel is végzett... és felhívott hogy elmondja nem bírja abba hagyni az evést, annyira ízlik neki!!!! :))) Juuuj de nagyon boldog voltam!! :)) 

Folytats a blogon ... mummysutodeje.blogspot.com/2011/05/cs...

sponsored links

Keres?s